Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту detisun.org.
Громадська організація «Центр лікувальної педагогіки «Сонячне подвір’я» серйозно ставиться до приватної інформації та докладає всіх зусиль для забезпечення її захисту. У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і можуть зберігатися на сайті detisun.org (далі Сайт), та як ця інформація може використовуватися і надаватися.

Збір та використання персональних даних
Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Дані поділяються на технічну інформацію та дані, які надає користувач Сайту.

Технічна інформація
Автоматично збирається і зберігається наступна технічна інформація: доменне ім'я або IP-адреса пристрою відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами.
Відвідувачі Сайту можуть відключити файли cookie, відповідно до інструкції з управління налаштуваннями браузера.

Дані, що надаються користувачем
Для того, щоб правильно ідентифікувати та використати добровільні внески відвідувачів Сайту, надіслати товари, придбані в крамниці через наш веб-сайт та для того, щоб мати можливість для зворотного зв’язку та комунікації, відвідувачу може бути запропоновано ввести такі персональні дані: повне ім'я, прізвище, номер телефону, платіжну інформацію та email.

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.

Випадки, в яких дані можуть передаватись третім особам
Дані користувачів Сайту використовуються для здійснення статутної діяльності ГО «Центр лікувальної педагогіки «Сонячне подвір’я». Згідно норм законодавства, дані користувачів Сайту можуть надаватись у разі державного запиту, за рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України. Також дані можуть надаватись для запобігання незаконному використанню Сайту та протидії шахрайству.

Права користувача
Cтосовно персональних даних, які збираються на Сайті користувач може:
- надавати запити для пояснення обробки своїх персональних даних;
- частково або повністю заборонити обробляти свої персональні дані;
- відправляти запити на видалення своїх персональних даних з систем Сайту.
Запити надсилайте на електронну пошту detisun.kiev@gmail.com.

Захист персональної інформації
Ми будемо вживати достатні технічні та організаційні заходи для попередження втрати, протиправного використання чи підробки вашої персональної інформації. Всю надану вами персональну інформацію ми будемо зберігати на захищених серверах. Всі електронні фінансові транзакції, здійснені за допомогою нашого Сайту, будуть захищені технологією шифрування даних.
Одночасно ви підтверджуєте своє ознайомлення з тим фактом, що передача інформації через Інтернет є по суті незахищеною, і ми не можемо гарантувати захист даних, надісланих через всесвітню мережу.

Оновлення інформації
Дана Політика конфіденційності і правовідносини, що потрапляють під її дію регулюються Законом України "Про захист персональних даних". У разі, якщо чинні закони і вимоги до обробки персональних даних зміняться, ми опублікуємо нову версію Політики конфіденційності. У разі суттєвих змін, які можуть вплинути на приватність користувачів, їх буде проінформовано шляхом надсилання електронної пошти.